Poartă-mă, mami!

Respiratia ta, mersul tau, caldura ta sunt singurele lucruri pe care le stiu.
Acum este Joi Sep 09, 2010 2:46 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Regulament
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 1:43 am 
Neconectat

Acest forum are ca prim scop ajutarea părinţilor interesaţi de purtatul copiilor.
Deoarece, în ţara noastră, purtatul copiilor nu este foarte popular, chiar şi părinţii care îşi poartă copiii sau îi ţin mereu aproape au nevoie, uneori, de o confirmare. Şi pentru asta voi încerca sa fiu aici. Şi sper ca şi voi, cei/cele care aţi folosit diferite eşarfe şi care sunteţi mulţumiţi de ele, să lăsaţi un feed-back.

E incredibil de liniştitor să ştii că şi altcineva a trecut prin ce treci tu, că şi alţi copii îşi doresc mai mult decât orice să stea la pieptul mamei şi că asta nu înseamnă obligatoriu că e ceva în neregulă.Deci, pe acest forum, sunt binevenite experienţele personale.

Ce nu este binevenit pe acest forum este reclama. Putem discuta despre diferite tipuri de materiale, despre inele, despre avantaje şi dezavantaje sau combinaţii nefericite. Nu vom discuta însă despre mărci. În primul rând pentru că cei în discuţie au dreptul la replică iar acest forum nu se vrea un câmp de dezbateri între diferiţi producători. Userii care au un istoric de publicitate mascată pe alte forumuri vor fi bannaţi fără nici o remuşcare :).

Putem discuta despre cum puteţi face singure diverse eşarfe acasă pentru uzul propriu. Dacă aveţi experienţe, reuşite sau nu, puteţi povesti şi altor mămici. Sau tătici pricepuţi :). Vă recomand însă să nu oferiţi linkuri la tipare pe care nu le-aţi testat personal sau despre care nu aveţi referinţe directe. Importantă este experienţa voastră personală, nu viteza de culegere a linkurilor :).

Şi am să mai adaug pe parcurs ce îmi vine în minte.

Acum mă gândesc ca poate n-am fost foarte clară. M-aş bucura mult să aud părerile mămicilor care au şi altfel de slinguri, nu doar Poartă-mă, mami!, mi-ar plăcea mult să văd poze, să discutăm de materiale, de orice vreţi voi. Însă să nu uităm idee de bază: să ajutăm alte mămici să-şi poarte copii.

Sunt tare sensibilă la încercările de reclamă ascunsă, cum am văzut pe absolut toate forumurile unde se mai discută despre asta. Deci puteţi să vă lăudaţi cu cât de bine vă simţiţi în slingul vostru orice firma, însă nu faceţi lobby pentru alţii, direct sau indirect.

Sus
 Profil E-mail  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 2