Bună lorelei, bine ai venit.
Daca nu gasesti un subiect pe o tema anume, poti face unul
Despre cărucior şi sling, chiar nu ştiu dacă îţi poate spune cineva. Numai tu şi bebele tău puteţi decide asta. Dacă îl porţi 'din prima' nu am auzit de cazuri în care lui bebe să nu-i placă. Bine, atât timp cât e folosit corect. Insă tu ştii mai bine care e programul vostru, stilul vostru de viaţă. Inteleg că bebe nu a venit încă?
Eu am zis că dacă aş lua-o de la capăt cu d, nu mi-aş mai lua cărucior. Punând în balanţă numai dătile în care am mers cu el în braţe şi împingand caruciorul-pe o parte- si timpul efectiv in carucior-pe cealalta- nu as mai avea nevoie. Dar nu toţi copii sunt la fel şi nici toţi parinţii nu au stilul nostru de viaţă: maşină mereu, drumuri relativ scurte, disponibilitate maximă (nu am avut lucruri pe care
trebuia sa le fac eu cu copilul dupa mine).
La al doilea, daca o sa fie, probabil o sa iau si carucior, mai mult pt d, sa aiba si el timp in brate. Si, cum zice alex, sa pot sa car linistita sacosele de cumparaturi

Eu te-aş sfătui să te uiţi după ce îţi place şi să decizi după dacă ai nevoie sau nu. Şi aici includ şi slingul şi căruciorul