Poartă-mă, mami!

Respiratia ta, mersul tau, caldura ta sunt singurele lucruri pe care le stiu.
Acum este Mie Sep 08, 2010 7:51 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: De ce e bun un sling/wrap/ce-vreti-voi la casa omului :)
MesajScris: Joi Ian 14, 2010 4:56 pm 
Neconectat

1. Ca să poţi căra cumpărăturile liniştit în cărucior :mrgreen:

Vă aştept cu completări :D

Sus
 Profil E-mail  

Subiectul mesajului: Re: De ce e bun un sling la casa omului :)
MesajScris: Joi Ian 14, 2010 5:54 pm 
Neconectat

2. In avion, atat cu wrap cat si cu mei-tai, n-a trebuit sa dau bebeul jos nici la poarta care verifica metalele, nici in avion, in timpul decoalrii si aterizarii. Au spus ca sta mult mai sigur in esarfa decat in centura lor.

Sotul meu, care a plecat cu fetita in port-bebe - nu s-a obisnuit cu esarfa, din pacate - a fost obligat sa-l dea jos si sa puna port-bebeul pe banda, trecand cu copilul in brate prin poarta detectoare. Inutil sa spun ca fetita dormea si a trebuit trezita...

Am postat, desi nu e vorba despre sling :D

Sus
 Profil E-mail  

Subiectul mesajului: Re: De ce e bun un sling/wrap/ce-vreti-voi la casa omului :)
MesajScris: Sâm Ian 16, 2010 10:30 pm 
Neconectat

Pai eu fac muschi la picioare cu pruncul de gat in wrap, ca are 10,300 kg la 5 luni jumate. Asa ca am mai decoperit inca o utilitate. :P

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]

Sus
 Profil E-mail  

Subiectul mesajului: Re: De ce e bun un sling/wrap/ce-vreti-voi la casa omului :)
MesajScris: Dum Ian 17, 2010 2:50 pm 
Neconectat

mai in gluma mai in serios, eu am inceput sa ma ingras serios de cand d nu a mai vrut in brate/sling. dupa nastere imi revenisem destul de repede dar cu cat il purtam mai putin...:(( deci purtati copiii cat mai mult :mrgreen:

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Joi Apr 01, 2010 3:04 pm 
Neconectat

Buna!
Nu stiu daca am ales bine subiectul, dar altul mai potrivit pentru intrebarea mea nu am vazut... Vreau sa iau un sling cu inele, sper sa ne descurcam cu el. Sunt curioasa daca slingul se poate folosi (practic, ca teoretic nu vad de ce nu) ca si alternativa la carucior, sau doar ca si completare. Exista motive pentru care ai totusi nevoie si de carucior pentru un bebe sub 6 luni, in ipoteza ca reusesti sa folosesti slingul cu succes?

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Joi Apr 01, 2010 11:44 pm 
Neconectat

Bună lorelei, bine ai venit.

Daca nu gasesti un subiect pe o tema anume, poti face unul ;)

Despre cărucior şi sling, chiar nu ştiu dacă îţi poate spune cineva. Numai tu şi bebele tău puteţi decide asta. Dacă îl porţi 'din prima' nu am auzit de cazuri în care lui bebe să nu-i placă. Bine, atât timp cât e folosit corect. Insă tu ştii mai bine care e programul vostru, stilul vostru de viaţă. Inteleg că bebe nu a venit încă?

Eu am zis că dacă aş lua-o de la capăt cu d, nu mi-aş mai lua cărucior. Punând în balanţă numai dătile în care am mers cu el în braţe şi împingand caruciorul-pe o parte- si timpul efectiv in carucior-pe cealalta- nu as mai avea nevoie. Dar nu toţi copii sunt la fel şi nici toţi parinţii nu au stilul nostru de viaţă: maşină mereu, drumuri relativ scurte, disponibilitate maximă (nu am avut lucruri pe care trebuia sa le fac eu cu copilul dupa mine).
La al doilea, daca o sa fie, probabil o sa iau si carucior, mai mult pt d, sa aiba si el timp in brate. Si, cum zice alex, sa pot sa car linistita sacosele de cumparaturi :D

Eu te-aş sfătui să te uiţi după ce îţi place şi să decizi după dacă ai nevoie sau nu. Şi aici includ şi slingul şi căruciorul :)

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mie Apr 14, 2010 9:22 am 
Neconectat

Buna,

Am tot ezitat sa cumpar asa ceva pentru fetita mea, care are acum 9 luni si 9 kg :) insa mi-e din ce in ce mai greu s-o tin in brate; iar ea numai asta isi doreste.
Ideea este ca isi doreste sa stea cu fata la lume, deci cu spatele la mine. Ce tip de sling/... imi recomandati? repet, nu ii place sa stea in brate normal, isi doreste sa VADA TOT.

multumesc!

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mie Apr 14, 2010 10:04 am 
Neconectat

Buna,

Din pacate, nici o esarfa nu e facuta pentru a purta copilul cu fata in afara. Poti totusi sa o porti in spate, asa poate vedea tot peste umarul tau, insa eu nu prea sunt de acord cu asta pana intr-un an.

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Apr 27, 2010 5:40 pm 
Neconectat

ca sa cari linistita cate 2 plase in fiecare mana, sa te poti duce in locatiile unde nu au amplasate rampe (ex. banca, posta, magazin cu pretentii de mall de cartier aka mercurul din craiova :twisted:, magazine de hainutze pentru bb... )

btw, cat timp ati reusit sa il carati pe cel mic?
eu cred ca vreo 2 ore si un pic (8.4kg in mei-tai), mers pe jos, plus piata facuta la intoarcere :evil: :|

http://bisisica.blogspot.com/

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mie Apr 28, 2010 1:51 pm 
Neconectat

eu l-am purtat pe stef cel mai mult 6 ore legat, fara nici o pauza. asta pt ca trebuia sa nu pape si nu stiam cum altfel sa il tin adormit sa nu planga dupa titi...
in general cate 2, 3 ore cand iesim, sau mai putin prin casa.

in ultimul timp folosisem mai mult mei-taiul. acum ma musca tare, si doare si raman vanata si intr-o zi la cumparaturi l-am pus in sling. surpriza nu m-a mai muscat, era prea ocupat sa roada inelele ;)

o zi frumoasa sa aveti.

Sus
 Profil E-mail  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2