Poartă-mă, mami!

Respiratia ta, mersul tau, caldura ta sunt singurele lucruri pe care le stiu.
Acum este Mie Sep 08, 2010 6:42 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Poziţii în wrap. Cum să nu, cum să da
MesajScris: Joi Dec 10, 2009 6:05 pm 
Neconectat

Şi am găsit poze şi cu Greuţu' în wrap, aproape bine şi foarte strâmb :oops:

Imagine

evident, poza bună e cea din stânga :oops:

Sus
 Profil E-mail  

Subiectul mesajului: Re: Poziţii în wrap. Cum să nu, cum să da
MesajScris: Sâm Ian 02, 2010 2:18 pm 
Neconectat

Buna
In principal eu il port pe Iannis in wrap. Acuma, e o problema. Desi are doar 5 luni e foarte mare si foarte greu, are aproape 10 kg si cu hainele... cred ca ne apropiem de 11. A inceput sa-mi fie greu sa il port in fata. In spate inca nu am incercat, de aia rog mamicile cu experienta sa imi dea si mie cateva ponturi pentru legatul in spate. :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Sâm Ian 02, 2010 8:59 pm 
Neconectat

Ana, dar pe şold ai încercat? Mie mi se pare super comod

Nu pot să te ajut la partea asta, am experienţă doar cu păpuşile în wrap :D

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Joi Ian 14, 2010 5:52 pm 
Neconectat

Salut

Pusul in spate nu e chiar asa de teribil pe cat pare, daca stii sa legi un wrap deja jumatate din treaba e facuta. Iti trebuie, insa, multa incredere, cooperare din partea copilului si, la inceput, cineva care sa stea alaturi la nevoie. Eu folosesc mei-tai-ul pentru purtat in spate prin casa, ca-l pun mai repede. Intotdeauna am o mana pe copil si fac toata manevra langa pat. Stau foarte aplecata in fata pana ii trag materialul peste spate, astfel ca bebe este lipit de mine, in pozitie orizontala. Ma indrept doar dupa ce m-am asigurat ca spatele ii este bine legat, ca sa nu cada inapoi sau sa stea prea departe de mine. Un copil care se ridica pe maini in timpul legarii o sa cada si pe spate cand te ridici. In jos n-are cum sa cada daca materialul ii tine bine fundul si fesele. Nu recomand legatul in oglinda pentru ca multe persoane au probleme de coordonare a miscarii cu imaginea :D si pentru ca ceea ce arata bine poate sa fie, de fapt, prost. Recomand, insa, verificarea in oglinda odata terminat procesul, mai ales ca sa vedem daca mai e bebe acolo :)
In rest, legaturile in sine le gasesti pe net.

Spor!

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Dum Ian 17, 2010 11:38 pm 
Neconectat

Pfuai, greu cu legatul in spate, cel putin deocamdata. A iesit o legatura stramba :lol: si omuletul s-a distrat de minune. Eu mi-am rupt spatele, adica vreo 2 zile am fost imobila, dar mai exersam. O sa imi achizitionez si un wrap mai scurt, sper, curand.
Mutumesc de ponturi.

Imagine
[/url]

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Vin Ian 22, 2010 3:46 pm 
Neconectat

bine v-am gasit!
mare fan babywearing :D !

intrebare draga Diana: ce greutate are wrapul de 5.2?

referitor la purtatul in spate, am si eu 2 probl.: unu, de indata ce il urc vomita pe mine :mrgreen: , singura situatie in care vomita....si intotdeauna se intampla, oricat de usor l-as salta...
doi: il strang la fel de mult zic eu ca at. cand il port burtica pe burtica, cu toate astea, cand sta in spate isi lasa toata greutatea pe spate, capul si-l tine la orizontala de zici ca il trage cineva de par in jos... :lol: Ce ma fac? Chiar vreau sa trec pe purtat la spate pt. ca sunt multe avantaje: vad si eu pe unde merg :D , mai mut centrul de greutate, e altceva, plus ca puiul inca ma vede, ma simte, ar treb. sa-i placa si lui....
scuze ca m-am intins cu scrisul, abia astept sa imi raspundeti :)
multa sanatate!

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Vin Ian 22, 2010 9:12 pm 
Neconectat

Bună Alice, bine ai venit.

Nu am lângă mine specificaţiile materialului în momentul ăsta dar, dacă nu mă înşeală memoria, materialul de wrapuri are cca 210 g/mp. Asta ar însemna aproape 700g pentru wrapul de 5,2m. Dar tu ce dimensiuni/conformaţie ai? Cel de 5,2 e foooarte lung, mai mult pentru taţi, o persoană medie (sau mai plinuţă, nu dăm nume :oops: ), cel de 4,5 ar trebui să fie suficient pentru orice legătură.

Nu ai zis ce vârstă are bebele tău, eu nu sunt pentru purtatul în spate pentru copii sub 1 an.

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Sâm Ian 23, 2010 4:39 pm 
Neconectat

Uraaaaa!!!!!!!!!!
Am reusit legatura pe spate. Bineinteles ca m-a floscait si pe mine cu niste branzica din stomac, apoi a inceput sa rada. Greu a fost sa leg, da de acum inainte incep sa ma antrenez si pana la urma o sa imi iasa bine de tot. E muuuult mai bine in spate. Pot sa fac o gramada de treburi, fara sa-mi fie frica ca pune manuta pe cutit sau alte obiecte periculoase.
In sfarsit, sunt foarte fericita, dar nu renunt la mei-tai. :lol: :roll:

Imagine
[/url]

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 11:15 am 
Neconectat

multumesc pt. raspuns Diana! Eram curioasa pt. ca am un wrap din bbc, material cumparat si facut de mine, elastic pe latime si comod, dar ma tenteaza rau o tesatura pe diagonala, de wrap adevarat :D Wrapul meu are 800 g si ma gandeam ca unul tesut ar fi muuuult mai usor :?
Wrapul meu are 5 m si am ales astfel pt. ca imi place sa variez legaturile, si pt. ca mai am un wrap elastic scurtutz pe care nu pot sa-l petrec de doua ori in jurul taliei si din motivul asta nu ma simt perfect, simt ca imi forteaza spatele. Am 1.67 m, 45 kg :lol: , cat o jumatate de barbat :lol: Baietelul meu se numeste Vlad si are 5 luni jumatate. De ce spui ca esti rezervata la purtatul in spate inainte de un an?

ana-bela, felicitari pt. reusita :)

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 10:36 pm 
Neconectat

Alice, doar pentru că e ţesut într-un anume fel nu înseamnă că e mai gros sau mai subţire, depinde de firele folosite. Eu am încercat să le fac nu foarte groase, să poţi purta şi vara (slingurile şi wrapurile sunt din acelaşi material), bine, în nici un caz 3 straturi peste copil, dar nici foarte subţiri, să nu te jeneze la greutate mai mare. Mie una îmi place mult materialul, acum mă gândesc foarte serios dacă să fac mai subţire sau nu pentru că îmi e teamă de cum se comportă la bebei mari şi pur şi simplu sunt îndrăgostită de cum se simte materialul ăsta.

Dar dacă ai un wrap şi te simţi bine cu el, sincer îţi spun, nu îţi trebuie altul. Chit că e făcut de tine. Dacă e prea elastic şi începe să se lase când îl poţi pe bebe şi simţi nevoia să îl mai strângi, da. Sau dacă simţi puncte de presiune pe umeri. Altfel, bucură-te de wrap, bucură-te de bebe şi gândeşte-te să îţi iei altul/altceva când ăsta îţi devine incomod.

Eu nu sunt om de vânzări :D. Dacă ai O eşarfă şi te simţi excelent cu ea, chiar nu 'trebuie' să îţi iei alta. În plus, e foarte dificil să alegi pentru că 1. nu poţi încerca toate variantele înainele să cumperi*; 2. alegerea unei esarfe depinde foarte mult de tine şi de copilul tău, de programul vostru, de personalitatea vostră şi deci nu te poţi 'lua' după cât de bine se simte altcineva cu eşarfa proprie. Dar dacă ai una şi ţi-e bine aşa, go for it :).

*evident, dacă eşti din Bucureşti poţi să mă suni şi aranjăm o întâlnire să probezi orice ;)

Pentru purtatul în spate revin cu un post lung :D

Sus
 Profil E-mail  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2