Alice, doar pentru că e ţesut într-un anume fel nu înseamnă că e mai gros sau mai subţire, depinde de firele folosite. Eu am încercat să le fac nu foarte groase, să poţi purta şi vara (slingurile şi wrapurile sunt din acelaşi material), bine, în nici un caz 3 straturi peste copil, dar nici foarte subţiri, să nu te jeneze la greutate mai mare. Mie una îmi place mult materialul, acum mă gândesc foarte serios dacă să fac mai subţire sau nu pentru că îmi e teamă de cum se comportă la bebei mari şi pur şi simplu sunt îndrăgostită de cum se simte materialul ăsta.
Dar dacă ai un wrap şi te simţi bine cu el, sincer îţi spun, nu îţi trebuie altul. Chit că e făcut de tine. Dacă e prea elastic şi începe să se lase când îl poţi pe bebe şi simţi nevoia să îl mai strângi, da. Sau dacă simţi puncte de presiune pe umeri. Altfel, bucură-te de wrap, bucură-te de bebe şi gândeşte-te să îţi iei altul/altceva când ăsta îţi devine incomod.
Eu nu sunt om de vânzări

. Dacă ai O eşarfă şi te simţi excelent cu ea, chiar nu 'trebuie' să îţi iei alta. În plus, e foarte dificil să alegi pentru că 1. nu poţi încerca toate variantele înainele să cumperi*; 2. alegerea unei esarfe depinde foarte mult de tine şi de copilul tău, de programul vostru, de personalitatea vostră şi deci nu te poţi 'lua' după cât de bine se simte altcineva cu eşarfa proprie. Dar dacă ai una şi ţi-e bine aşa, go for it

.
*evident, dacă eşti din Bucureşti poţi să mă suni şi aranjăm o întâlnire să probezi orice
Pentru purtatul în spate revin cu un post lung