Poartă-mă, mami!

Respiratia ta, mersul tau, caldura ta sunt singurele lucruri pe care le stiu.
Acum este Mie Sep 08, 2010 6:48 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 27 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce fel de sling sa comand?
MesajScris: Mie Feb 17, 2010 11:54 pm 
Neconectat

Diana,apropos de slinguri subtiri,nu cumva celk din denim e mai subtire si mai moale?Asa parca ai scris tu pe undeva pe aici,am uitat unde am vazut.Pai,in cazul asta,as lua din denim daca e mai moale.Slingul pe care-l am eu,cu dungi portocalii,pare foarte rezistent,dar nu e moale,e putin mai rigid.Acum,eu nu-mi imaginez denimul asta,nu stiu ce fel de material este.Eu intorc oricum marginea de pe umar,altfel e larg,practic o indoi la jumatatea latimii pe umar.

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Joi Feb 18, 2010 11:55 am 
Neconectat

Maxine, cel denim reglabil este tare plăcut. Subţirel şi un pic mai moale decât cele fixe. Cele mai moi sunt totuşi cele reglabile dungate. Adică se fac foarte moi după ce le porţi. Poate îţi povestesc fetele, eu am unul pe care îl folosesc la demonstraţii, e din cel roşu cu portocaliu, deci unul din cele mai tari la început. Acum e cârpă :D In sensul bun, evident :)) Dar cel din denim e mai subţire. Acum tu ştii dacă vrei reglabil sau nu. Mie cele din blug mi se par foarte foarte cool 8-)

E bine că întorci pe umăr, şi mie mi se pare cel mai comod aşa, mai ales la bebe mic. Cu cât se face mai mare, cu atât vei îndoi mai puţin. La cele reglabile faci chestia asta strângând materialul prin inele pe porţiuni. Deci dacă nu te sperie inelele, poţi încerca liniştită unul din denim. Cred că varianta ideală ar fi să ne vedem la târg şi să probezi acolo mai multe. Numai să vii pregătită, dacă e frumos afară va fi foarte multa lume şi nu ştiu cât o să apucăm să stăm de vorbă :(

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Joi Feb 18, 2010 10:23 pm 
Neconectat

Diana,despre ce targ vorbesti?E iar baby expo sau e altul?Ca as veni sa vad cum e unul cu inele si l-as lua,daca e moale si subtire.Daca-mi spui cand si unde e,vin.Sa vad cum fac cu bebe,ma feresc de lume multa,mi-e frica de viroze,etc.Dar poate vin la o ora potrivita cand nu-i asa vanzoleala.

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Vin Feb 19, 2010 12:18 am 
Neconectat

da, babyexpo, la polivalenta, sapt viitoare de joi pana duminica. mai liber e vineri dimineata, daca vrei sa vii, dupa 10.

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Dum Feb 21, 2010 11:40 pm 
Neconectat

O sa incerc sa ajung vinerea care vine dupa ce se trezeste bebe,in cursul diminetii,cu ocazia asta o sa ne si vedem :) O sa vin cu el,ca sa vad cum sunt celelalte slinguri,eventual sa probez cu el.Acum intr-adevar e foarte cald in casa si as fi preferat un sling mai moale,mai usor.

Sus
 Profil E-mail  

Subiectul mesajului: Ce fel de esarfă să aleg? Sling, wrap, mei-tai???
MesajScris: Vin Mar 05, 2010 12:37 pm 
Neconectat

buna,as vrea sa stiu pt fetita mea de 1 an si 4 luni(10 kg)ce ar fi mai indicat?din cate am citit pe blog am inteles ca meitai.asa este? :?

Sus
 Profil E-mail  

Subiectul mesajului: Re: mei-tai si varsta
MesajScris: Vin Mar 05, 2010 9:09 pm 
Neconectat

kamkrys, conteaza f mult cum sta fetita ta de obicei. Daca vrea sus-jos de multe ori si de cele mai multe ori sta pe sold, iar tu ai nevoie de ceva rapid si pt durate scurte, atunci un sling. reglabil sau fix.

Daca ai nevoie pt momentele in care sta mult in brate si cochetezi cu pusul pe spate, atunci cu siguranta un mei tai.

Sus
 Profil E-mail  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 27 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2